Recomandări culturale 6 octombrie

Pentru cea de-a doua jumătate a unei săptămâni culturale încărcate, în care se suprapun la Cluj nu mai puțin de 4 (patru) festivaluri: Festivalul internațional de carte Transilvania, Întâlnirile internaţionale de la Cluj organizate de Teatrul Naţional, ediţia a 3-a a Festivalului Naţional de Literatură (iniţiat de Uniunea Scriitorilor din România şi organizat de Filiala Cluj  a USR) și Cluj Blues, încerc o selecție a celor mai importante evenimente din următoarele zile:

Joi, 6 octombrie

ora 16.00 dublă lansare de carte Ruxandra Hurezean în cadrul Convorbirilor revistei Sinteza, dezbaterea Oameni în căutarea unei patrii. Sașii din Transilvania și povestea lor cu volumele:„Povestea șasilor din Transilvania. Spusă chiar de ei” și Criț – Istoria, poveștile și viața unui sat de sași”.

orele 18.00 lansare de carte Editura Tact: Grafice, hărți, arbori. Literatura văzută de departe de Franco Moretti, invitat de onoare al FICT 2016. Prezintă: Mihaela Mudure și Veronica Lazăr.

orele 18.00 în deschiderea Cluj Blues Festival: Călin Cyfer, unul din cei mai buni chitariști din România care de mai bine de 10 ani realmente se joacă cu bluesul autentic, underground sau acustic. Seara continuă cu Sir Waldo Weathers, și al său proiect The soul of James Brown.

ora 20:00 Sala mare a TN – piesa LINOLEUM de Vladimir şi Oleg Presniakov, regia: Alexandru Dabija

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s