Nespuse despre Untold

Festivalul născut ca manifestare a European Youth Capital în 2015 la Cluj odată încheiat, reprezentanții autorităților locale pot raporta ușurați primarului că în perioada festivalului nu s-a întâmplat nimic deosebit, exceptând cele menționate aici, care nu li se pot imputa.

emil-boc-oana-untoldPrimarul nu a lipsit de la baia de mulțime, fiind prezent alături de soție la concertul Armin van Buuren, care a ținut  6 ore în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Untold este festival creat spre a satisface ambițiile regionale ale orașului și care spune multe despre evenimentele pe care reprezentanții săi sunt dispuși să le finanțeze. Diferența între Untold și activitățile culturale care se vor sprijinite printr-un proiect de genul Capitală culturală europeană sunt mai mari decât între a pune muzică și a face/ a interpreta muzică.

Cum stau departe de Cluj Arena, cu excepția primei seri, gălăgia nu m-a deranjat. Singura excepție a fost zgomotul făcut de elicopterul Poliției, chestie hilară totuși. Mai ales că Poliția, altfel foarte atentă să pună la punct puștanii prinși cu o doză de bere sau un gram de iarbă, pare să fi fost ignorat astfel de manifestări juvenile pe durata Untold-ului.

Citiți continuarea articolului pe cluj.buzz

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s