Știrile săptămânii

Încerc să condensez acum, pe week-end, știrile unei săptămâni extrem de încărcate:

  • Ministrul culturii Alexandrescu e demis de Cioloș în urma scandalului de la Operă, fapt care l-a scandalizat (sic!) până și pe liderul blogosferei, Tudor Chirilă, care a uitat că s-a terminat Postul, și postează doar pe facebook.
  • Cu toată opoziția străzii (vreo 5-600 inși, zice AC) – verry useful doar la numiri, nu-i așa, d-lor tehnocrați? – Cioloș îi dă la gioale și ministrului Achimaș, cel mai sugestiv comentariu venind de la Mihai Radu, aici.
  • Prezidentul Camerei Deputaților, teoretic al 3-lea om în stat, după Klaus Eins și Moliceanu Secundo, a zgonit-o (sic!) cu scaunul, după ce a fost debarcat din PSD. Păi dacă lemnul plutește, domnilor, ce să facă și naufragiatul?
  • Abia ce s-a încheiat discuția despre cei 15 ani de realism cinematografic (ale cărei ecouri mai reverberau, pe-aici), că presa sportivă și deschide ancheta antisepticelor din spitalele românești.
  • Din păcate, viața bate filmul, deși filmul mai bate, uneori, obrazul sistemului…
  • Online-ul românesc o fi scârțând el (îl „ajută” și firmele de curierat), dar merge. Iar un semn în favoarea acestei afirmații este consolidarea. Corsarul înfrânge keliosul sau, după cum anunță surse ZF, Cel.ro preia marketonline.ro.
  • Mai precis, Tiberiu Pop (patronul Corsar Online SRL) preia acțiunile firmei Kelion (proprietarul magazinelor marketonline.ro, mediadot.ro și azerty.ro), ultimul brand din portofoliu fiind, de fapt, cel mai valoros, aflăm de pe blogul lui zoso, care o denumește tranzacția titanilor pekinezi.
  • Reprezentanța CE în România a lansat concursul blogger european, detalii aici.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s