Știrile săptămânii 4-10 aprilie

Pentru că nu am reușit să țin pasul cu proiectul știrilor zilnice, încerc să-l fac săptămânal, ca un fel de bilanț de week-end; așadar, ce aduce nou prima săptămână din aprilie?

  • Se pare că se dau drumul fondurilor europene pentru IMM, prin deblocarea a 100 milioane € din POR (prevăzute inițial drept garanție) pentru Programul operațional inițiativa pentru IMM-uri, care se va derula prin FEDR.
  • O altă linie de finanțare așteptată este cea pentru Start-up-uri, unde firmele nu mai vechi de 2 ani de zile pot primi până la 26.000 eur prin AIPPIMM, cu condiția să aibă puterea financiară de a face investițiile prevăzute în planul depus la Agențiile teritoriale, urmând să le fie decontate la sfârșitul anului.
  • Recuperatorii nu mai au drept să-și reprezinte clienții în instanță, anunță SibiuNews, citând o hotărâre a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
  • Angajații bucureșteni ai Look TV anunță că vor intra de azi în Grevă generală, amenințând de la ora 20 cu întreruperea emisiei, anunță gsp.ro. Clujenii George Petrule, director de programe și Rareș Pop, director tehnic au plecat la București pentru a încerca detensionarea situației 🙂
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s