Știrile zilei de vineri 18 martie

Fiindcă am observat că puțini citesc presa la prima oră, m-am hotărât să postez știrile ceva mai târziu. Care mi se par noutățile relevante de azi:

  • În vreme ce la Cluj HR Summit-ul este în plină desfășurare, la București se pregătește ediția a X-a PR FORUM, care va debuta pe 22 martie. Numele astea de joburi îmi aduc aminte de CC-ul de la e-mail, un prim semn c-ai ajuns important!
  • O echipă de finlandezi a dezvoltat „primul motor descriptiv de căutare a filmelor”. Platforma Whatismymovie e un fel de Shazam pentru filmele ale căror nume le-ai uitat, aflăm de aici. Dacă știam că se face, nu mai începeam blogul de filme 🙂
  • Porsche caută ingineri români și a deschis o subsidiara în Cluj: Porsche Engineering Romania SRL, la care a început deja recrutările. “Cluj-ul ne va ajuta să împingem înainte digitalizarea mașinii”, anunță Porsche.
  • De azi în cinematografele din țară, ultimul film al lui Gaspar Noe, Love. Vi-l recomand aici pentru week-end, dar nu în versiune 3D.
  • Banca Transilvania distribuie dividende record, aflați de pe efin.ro. Asta ca să nu vă mirați că se scumpesc iar imobilele în Cluj 🙂
  • Regina Maria investește 15 mil. € în primul spital privat din Cluj-Napoca, aflăm de pe wall-street.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s