Revista presei de joi, 17 martie

Bună dimineața de la Cluj!

Azi are loc la Cluj întâlnirea specialiștilor din HR, aflată la a noua ediție: HR Summit reuneşte în zilele de 17 și 18 martie 200 de participanți ce ocupă  poziții de management în companii importante din Transilvania. Detalii pe http://www.cluj.hrsummit.ro

O coloană de cinci kilometri de TIR-uri s-a format ieri pe autostrada Nădlac-Arad, în zona punctului de trecere a frontierei Nădlac-Csanadpalota, după ce în Ungaria a fost interzisă, marţi, circulaţia camioanelor, aflăm de pe  economica.net din surse MEDIAFAX.

tim.jpgÎntre timp, primarul Emil Boc anunţa, în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, că va acorda titlul de cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca actorului Molnár Levente, care a jucat în Fiul lui Saul, premiat la Festivalul de la Cannes, la Globurile de Aur și cu Oscarul pentru cel mai bun film străin, aflăm din Monitorul.

Prin proiectul educaţional STAR–T, Școala Tehnică Austriacă din Transilvania va instrui elevii în meseria de sudori, în cadrul Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu”. Ambasada Austriei: scopul este reindustrializarea României.

Aseară la 19:00, prof. univ. dr. Daniel David a invitat membrii și prietenii DWNTla Facultatea de Istorie și Filosofie, la o serată cu subiectul: Psihologia românilor și impactul lor asupra relațiilor de afaceri cu investitorii germani.

Pentru fanii din provincie, încep Zilele filmului polonez, mai multe detalii aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s