Revista presei de miercuri, 16 martie 2016

Peste vreo 20/25 de ani, cuiva o să i se pară vintage ce frunzărim azi la cafea 🙂 Dar la noi încă-i dimineață, așa că putem savura ultimele știri:

  • Abia deschisă în week-end, prima cafenea cu pisici a fost închisă ieri de Sanepid. Lady Cat permitea clienților să-și petreacă timpul cu pisicile și să le adopte.
  • Mai sunt trei săptămâni până la festivalul ClujShorts 2016, detalii aici; președinte al juriului este domnul Ioan Pop-Curșeu, distins lector, traducător și cercetător în domeniul filmului și literaturii.
  • După operațiunea Cristal din toamna trecută (vizând centrele en-gross), ANAF a amendat primăvara aceasta cu 8 milioane de lei florăriile şi saloanele de frumusețe, în cadrul operaţiunii Venus; așteptăm operațiunea Adonis, la saloanele de masaj.
  • Ieri a fost lansat primul serviciu de ,,storage boxing” in centrul CapitaleiBox it testează un trend: presupune (corect) că oamenii-s plecați de acasă în timpul zilei și face livrări după ora 18. Un prim semnal de alarmă pentru firmele de curierat!
  • După ce Der Spiegel constata că Iohannis este „un diletant”, Isărescu se piaptănă în presă în 20/25 de ani, nu am văzut niciodată atâtea pericole la adresa stabilitatii economice si financiare, declară domnia sa, invocând riscul ca deficitul să depășească cu 1% limita impusă de tratatele europene, într-un moment în care Romania ar trebui să pună bani deoparte. Asta înseamnă să fii banchiot. Se simte lipsa d-lui Vasilescu!
  • Guvernatorul băncii centrale din Bangladesh demisionează, după ce hackerii i-au spart contul deţinut în Rezerva Federală din New York. Ai noștri ce naiba fac?
  • Probleme mari la Bucureșticum cheltuiești 1 mil € pentru o casă, când case de 1 mil € nu prea există?
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s