Revista presei de week-end

De remarcat, văzut sau citit în acest week-end:

  • Proiecția de gală a filmului Saul fia la Cluj, în prezența actorului Molnár Levente​: „Un film la care nu poţi ura publicului… Vizionare plăcută!” …și totuși, un film care merită văzut, Q & A redate aici.
  • Până la Paști, nici noi nu fierbem oaia, asemeni d-nei Cioloș, care dă totuși interviuri.
  • O postare a lui Doru Pop pe blogul Adevărul, preluată recent de o publicație maghiară.
  • Editura Tact a reușit să finalizeze luna aceasta implementarea sistemului de plăți online, așa că puteți să le comandați cărțile direct de aici.
  • Romancierul Vasile Breban și-a lansat ultimul roman la Cluj. Din comentariile celor prezenți acolo: Domnul Breban a întârziat 2 ore la propria.i lansare. Dar a meritat așteptarea. A vorbit de „ovrei”, de „Mișu Sadoveanu”, de prietenia lui cu Cioran și Eliade (jur că am avăzut in colentina o plăcuță cu textul: ”aici se intalneau la un Cico cei trei: B, C și E”), de „băiatul ăsta” Goma l.a care i.a explicat ca n.are rost să atace sistemul. Și cum el însuși nu a atacat sistemul, dar a atacat Jupanul. Ca în ro. toți ataca sistemul, nimeni nu ataca Jupanul. În afara de el, desigur. Mă rog. Acum nu o mai face nici el pentru ca e greu de identficat Jupanul. A zis că Francesca e o carte proastă dar daca lumea face doctorare pe ea el nu poate sa impiedice asta. Și eu, și Doboș am considerat ca totul a fost frumos și nu ne.a durut nimic. Am imaginat chiar cum ar fi să îi ia Doboș un autograf. „Și cum ziceai ca te cheama? Doboș? ești roman de.al nostru?” Despre cărtărescu n-a zis decat de bine. Si pe doamna in varsta care venise sa-i ia romanul si autograful, o tutuia, ca pe ceva infrauman. Asta parca n-a fost frumos. Asta parca a durut. Cateodata ne enerveaza chiar si lorin.furtun.a.

 

Reclame

2 comentarii

  1. lazortansa · martie 12, 2016

    Apropo de articolul lui Doru Pop
    Nem tudom hogy a mi DNS- ünk tartalmazott értékes géneket ,mivel a butaság elleni immunitást a multi-etnikus kultúra biztositotta.Mikor eltűntek egyes kétségtelenül értékes románok,majdnem az összes zsidó,a legtöbb magyar ,a munka szeretetéről ,pontosságrol hires szászok-metasztázisban jutottunk, Tehát a rák ott volt a DNS-nek egy mikroszkópikus zugában.Remisszió nem létezik !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s