Vrem actori frumoși, sau urâți și talentați?

Umblă vorba că actorii frumoși nu iau premii, așa cum nici bogații n-au noroc în dragoste. Sper că nu credeți asta 🙂 Părerile sunt împărțite însă, ca și simpatiile și antipatiile pentru Leonardo diCaprio.

Eu unul, care prestez ca necalificat în blogosfera cinefilă și prin presa on-line, pot doar să fac un sumar a comentariilor făcute de prietenele cinefile pe facebook. Iulia Ionescu de la Digi24 spune că degeab-o fi mâncat Leo ficat de bizon, ei tot de Tom Hardy i-a plăcut mai mult în The Revenant. Brașoveanca de Petronela Rotar zice clar că nu-i frumos, iar Crina Prida, visual artist din Cluj, comentează pe wall: Nu e ATÂT de frumos 🙂 cred că o să mă uit la Revenant, fix și mai ales pentru muzica lui Sakamoto. Unde’s vremurile în care era posibil să spui o poveste în mai puţin de 2 ore jumate?... Bucureșteanca mirandolina.ro comenta și ea pe facebook azi, cum că nu-i place Leo de nici o culoare.

Ce-or fi având toate cu săracul (sic!) de diCaprio? Frumoasa de Mădălina Ghenea, miss Universa cu chip oval din Youth, a fost și ea o vreme cu actorul cu chipul rotund, una într-o lungă serie de modele recent încheiată cu Kelly Rohrbach. Dacă Leo face cumva castinguri pentru primul său film în calitate de regizor, pot să spun de pe-acum că vreau să-l văd. Cât despre treaba cu frumusețea / talentul actorilor, cred că nu-i o problemă chiar așa ușor de tranșat. Nu atât figura omului, care-i transmite într-adevăr mesaje complexe, cât alura sa contează, postura pe care o imprima sau nu personajului. Sunt actori care se joacă pe ei înșiși, mutându-se cu arme și bagaje în pielea câte unui personaj, omițând că s-ar putea să le fie greu să mai iasă de-acolo. O astfel de etichetă i s-a lipit probabil și lui diCaprio cu rolul din Titanic în care a jucat prea tânăr, alături de mai completa actriță Kate Winslet.

Ajuns la maturitate artistică, provocarea lui Leonardo diCaprio este să scape de eticheta pe care i-a lipit-o James Cameron pe frunte. Iar seara asta este doar un prim pas – pentru că Globuri mai are – ce visează el este o statuetă Oscar. Rămâne de văzut cât de bine va dormi la noapte 🙂 Oricum, cred că mai bine ca noi, care stăm deja cu nasul în ecran.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.