Comedy Cluj #7 day 4

teatru-la-comedy-clujAgasat de un început de răceală, am ratat ziua a 3-a din festival și azi Cerise, filmul din competiție de la ora 18. Am ajuns totuși la Cinematograful Florin Piersic înainte de 20 și 30 de minute ca să văd Cetățeanul polonez al lui Jerzy Stuhr. Până să înceapă reușesc să răsfoiesc publicația festivalului unde găsesc topul publicului: conduce Sex lejer, filme triste, urmat de O poveste picantă.

Bulgărescul văzut în a doua zi de festival n-apare, or fi fost prea puțini votanți în sală? Pentru că așa cum am constatat la ieșire, jumătate erau din staff-ul filmului, iar cealaltă, probabil, de la presa… Destul de puțină lume și azi, aici – maxim 50 de cetățeni 🙂

Ca să nu uit o recomandare din Chameleon-ul de azi: ce propune anul acesta Comedy Cluj sunt piese de teatru (puse în scenă de teatre mici și/sau independente), din care, după cele 39 de trepte, au mai rămas de văzut 3. Cea de mâine – Vania și Sonia și Mașa și Spike – pare un must-see. Revenind la filmele selectate pentru festival, am înțeles că ediția din acest an se concentrează pe producții independente, plus filme din Islanda și Irlanda în secțiunea Focus. Ceea ce-mi amintește de islandezul Parisul Nordului vizionat anul acesta la TIFF – văd că apare și în programul Comedy Cluj 2015 și vi-l recomand cu încredere.

Cât despre Obywatel, filmul lui Jerzy Stuhr, puteți citi o recenzie aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.