Știri din Cluj

Belvedere_ClujLa sugestia unul consilier depersonalizat, primarul Emil Boc s-a hotărât să nu (se) mai aștepte la vreo nominalizare ALDE sau PLD pentru alegerile din 2016. Strategia sa de succes pentru sine (și implicit, de insucces al celor care-l aleg) va fi una de imaginație, pen’ că (pen) ultimele sale campanii de imagine – Catedrala greco-catolică din Cipariu și ardeiul din fundul corupților, n-or făcut decât să crească șpăgile din Cluj, iar construcția amintită stagnează la roșu.

ardeiSoluția imaginată de consilierii imaginari este ca vajnicul primare să-și pună ochelari de hipster, să poarte bretele și să-și lase bărbiță de hipster, încercând să câștige simpatia acestei categorii de alegători (ne)taxată cu nebăgare de seamă și ignorată cu nerușinare de clasa politică. Câtă vreme se afirmau ca fiind o sub ori contracultură erau considerați ca fiind din opoziție. Acum, ajunși în zona mainstream, hipsterii au devenit interesanți pentru partidele aflate la putere și chiar pentru ANAF, care se pregătește să introducă experimental, la Cluj, o taxă pe hipsterism.

bocAuzind de această măsură, Emil Boc se pregătește, după modelul Traian Băsescu, să se ia la trântă cu sistemul ticăloșit, înființând la Cluj partidul NEMtold, cu sprijinul unguroaicelor de la UDEmereu și al tinerilor HItotdeauna, cu deviza: astăzi în Clujoaca, mâine-n toată Poplaca.

Cu ochelarii aproape a rezolvat deja, cu bretelele se antrenează de ceva vreme, rămâne doar să le scoată la vedere. Cel mai greu va fi cu bărbița, pentru că vă dați seama, unde o să-l mai pupe fanii și angajații toată ziulica, dacă nu pe obraji?

piste_bicicleteȘi cu singurul mijloc de transport acceptat de hipsteri – bicicleta cu cadru fix – pentru că sistemul de bike-sharing de la Cluj e dezastru, iar pistele sunt un eșec total. După cum vedeți în imaginea alăturată, majoritatea stâlpișorilor galbeni care delimitau pista pentri biciclete sunt culcați deja pe asfalt de roțile automobilelor, îngreunând și mai mult circulația bicicliștilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s